Carbon interieur

Ondanks de leder onderdelen kwam er al snel de zin om bepaalde items te vervangen door de carbon side sills uitvoering. De airbag en side sills (-0,8kg) werden vervangen door items van Elise Shop. Of de wagen nu echt lichter is geworden is maar de vraag, maar het ziet er wel een stuk leuker uit gezien de al reeds talrijke carbon onderdelen op de Sprint.

Eerst wat YouTube filmpjes bekeken ivm de demontage van sills en airbag cover. Na wat surfen klaar voor het echte werk. De side sills waren vrij snel gemonteerd, enkel de airbag bleek een groter probleem. Ik had gelukkig al de clip-pass items bij besteld, maar de montagepunten bleken in spiegelbeeld gemonteerd te zijn aan de cover. (zie foto) Na wat gemail de airbagcover geruild voor een correct exemplaar. Deze was dan ook heel snel gemonteerd.

Carbon versus origineel verkeerd item

Complete montage – demontage tijd 1 uur.