24 juli 2020 Lotus Elise Sprint in Reims

Er werd een ritje richting Reims-Gueux gepland met de Lotus Elise Sprint. Eerder waren we wel al met de Lotus Elise met Rover begin de jaren 2005 in Reims geweest om hier en daar de Champagne te mogen proeven en de baantjes te verkennen. Nu waren we blij met de Lotus Elise Sprint in Reims te kunnen toeren.
Bedoeling was de oude pitstraat van het F1-circuit te bezoeken en wat foto’s te maken met de Lotus Elise Sprint in Reims, dit samen met een Lotus Elise S2 120pk met Rover motor.
Gezien we beperkt waren tot 1 dag, geen verdere tijd om veel Champagne te drinken of truffels te eten.
Echter wel tijd gevonden om een ritje te maken door het massief van Saint-Thierry.
Na de aankoop van een paar flessen champagne Locret-Lachaud viel de AIM MX2E display compleet weg. Gelukkig was er de GSM met Waze voor de snelheid en de vrienden die ons tijdens de terugweg begeleiden om niet over de snelheid te gaan en vooral ook de stand van de benzine in de gaten te houden.

Hierbij de sfeer foto’s van de rit. Of voor wie de sfeer echt wenst op te pikken is er een filmpje.