Certificate of Provenance

Certificate of Provenance

Na een paar weken wachten eindelijk de nieuwe ‘Certificate of Provenance’ ontvangen van de dealer voor de prijs van 202,00€.

Had deze al besteld voor ik wist dat er een update was en de presentatiebox een stuk leuker is geworden om te hebben. Het is eigenlijk een must have collectors item voor elke liefhebber en eigenaar.

De presentatiebox bevat onder meer

  • Het ‘Certificate of Provenance’ – geprint op premium papier, met hierin de gegevens van de wagen met alle specificaties. Zoals kleur (Solid yellow C206), opties, VIN, datum van productie, motor nummer, dealer en wanneer het Lotus sales team de auto door hun handen kregen.
  • De ‘Build Specification Letter’ – Meer gedetailleerde info over de auto.
  • Gepersonaliseerde brief getekend door Phil Popham, huidig CEO Lotus Cars, om u te bedanken voor de aankoop.

Deze documenten worden gepresenteerd in een envelop die deel uitmaakt van de presentatiebox. Met hierin een Aluminium plaatje met uw naam en info over uw wagen zoals omschreven op de Certificate of Provenance.

  • The Certificate of Provenance – printed on premium paper, this provides a summary of the car’s details including the VIN, paint colour and specification. The certificate also notes the date on which the car completed its production at the Hethel factory and was passed to the Lotus sales team.
  • The Build Specification Letter – drafted using detailed vehicle information from the Lotus archive*, this document provides more in-depth information about the car, including its engine, transmission, standard features and optional extras.
  • A personalised letter to the customer signed by Phil Popham, CEO, Lotus Cars, thanking them for their purchase and updating them on the transformation which is taking place at Lotus.

The three documents are presented in a simple black envelope placed inside the presentation box. Beneath it is a selection of Lotus collectables, including an aluminium plaque engraved with the owner’s name and information from the Certificate of Provenance; a leather Lotus keyring; a carbon fibre bookmark featuring the brand’s nine most significant motorsport laurels; a presentation tin of four badges; and a Lotus ink pen.

Aanvraag

66322_1597674639_Certificate_of_Provenance_Order_Form_Master